Carnifex

Lataa Carnifex pdf-tiedostona tästä.


Creative Commons -lisenssi
Carnifex, jonka tekijä on DaDa-pelit: Anttila, Leino, Mirala, Nikulainen, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

CARNIFEX on ensimmäinen suomenkielinen planeettakäsikirja Laserburn-roolipeliin. Tämä teos tarjoaa pelaajille kokonaisen uuden planeetan, jossa he voivat ottaa mittaa toisistaan, itsestään ja planeetan oudoista asukkaista.

Käsikirjan sivuilla kuvaillaan paitsi Carnifex-planeetan värikkäitä vaiheita ja nykyoloja, myös useita valmiita pelitilanteita. Sekä roolipeleiltään monipuolisia virikkeitä vaativat että ”suoran toiminnan” ystävät löytävät varmasti makunsa mukaisia haasteita CARNIFEXIN sivuilta.

2 kommenttia artikkeliin “Carnifex

  1. Julkaisitte aikanaan erittäin hyvin muitten julkaisujen joukosta erottuvia, monipuolisia, laadukkaasti toimitettuja ja tuotettuja roolipelijulkaisuja. Tuli kaveriporukalla hankittua kaikki julkaisunne ja jokainen tuli pelatuksi moneen kertaan. Todella upeaa ja mahtava kulttuuriteko, kun olette julkaisseet näitä inter nietin ihmeellisessä maailmassa. Ja peräti ilmaiseksi! Kiitoksia todella paljon!

    1. Kiitos, mukava kuulla että onnistuimme aikoinaan luomaan hyviä tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *